Регистрација на фирми и сметководство

Лиценцирано сметководствено биро врши регистрација на фирми. Нашиот тим составен од искусни професионалци ви нуди:

***Завршни сметки
***Регистрација на фирми***
***Финансово и материјално сметководство
***Девизно работење
***Пресметка на плати
***Пресметка на ДДВ
***Пресметка на Е-ПЕРСОНАЛЕН ДАНОК
***Пријава/одјава на работници***
***Припрема на документи за кредит
***Промени во централниот регистер
***Посредување при утужување и наплата на долгови.
***Сметководствен, даночен и правен консалтинг
***Комплетна логистичка подршка
***Изработка на финансиски извештаи по ИСОС стандарди

ВЕ ОЧЕКУВАМЕ НА ТЕЛ.
078/384 465
web: www.ekoma.mk

https://www.reklama5.mk/AdDetails/Index?ad=4298246

Share this post

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *