Изработка на бизнис планови и буџетирање

Сметководствени услуги

Сметководствени услуги на мали и големи претпријатија.

Финансиски совети

Што можеме да направиме за вас

Со нашето долгогодишно искуство во финансиите ќе ви помогнеме да го пронајдете оптималното решение за најдобри резултати.

Даночни советувања

Контактирајте не 

Нашиот  тим од искусни експерти ке ја најдат вистинската формула за вашето претпријатије.

0
+
Клиенти и партнери

Едукација

Како е представена едукацијата ?

Зошто не избираат нас ?

3 Базични причини

Квалитет

Доверливост

Развој на вашиот бизнис

Пратете ни порака ќе ве контактираме во најбрзо време

Потполнете ја формата

  Екома Сметководство

  За нас

  Екома Сметководство постои за на професионален начин да ви ги понуди сите сметководствени услуги кои што се потребни за правилно работење на вашиот бизнис!

  ПОБАРАЈТЕ НЕ НА ТЕЛ

  078/384 465

  ПРАТЕТЕ Е-МАИЛ

  info@ekoma.mk