ЕКОМА СМЕТКОВОДСТВО

ЗА НАС

Екома Сметководство постои за на професионален начин ви ги понуди сите сметководствени услуги кои што се потребни за правилно работење на вашиот бизнис.
Екома Сметководство секогаш се стреми преку следење на сите сметководствени стандарди да понуди правилни финансиски совети, водење на вашето сметководство, финансиска контрола на работењето во вашата компанија, законско и правилно решение за секоја ваша сметководствена проблематика.
Со нашите едукативни обуки сме секогаш спремни да ги обучиме сите кои што сакаат да станат успешни сметководители со успешна изградена кариера.

Ние покажуваме високо ниво на професионалност, темелност, точност, навременост и лојалност.

0
+
Клиенти и партнери

НАША ВИЗИЈА

НАША МИСИЈА