ВИНЕР КОНСАЛТИНГ И СМЕТКОВОДСТВО

ЕДУКАЦИЈА

Едукативниот центар на Винер Консалтинг и Сметководство ви нуди концепт на учење преку кој вашето стекнато знаење ке остави трајни вредности кај вас со кои што ќе станете професионалци, со вистински вештини со кои што ќе се докажете како успешни во деловниот свет.

Како е поставена програмата за едукација?

-Изработка на проект со кој започнувате сопствен бизнис и низ работењето на вашиот бизнис се применуваат сите процеси на книжење прво рачно, а потоа во сметководствен систем. Добивате дополнителен наставен материјал во текот на учењето.

 

По успешното заврашување на едукативната обука добивате сертификат.