Грижа за корисници - Контактирајте не

прати порака

 

Доколку има некаква техничка грешка на страната

Прашање за одредена услуга

Информации за контакт / Contact Information

Тел / Phone: +389 78-384-455

Емаил / Email: dikar@mail.com

МАПА / MAP